Lauku tortes un izsmalcinātas kūkas

Lielpilsētās arī agrāk bija pieprasīts pasūtīt pārtiku, nemaz nerunājot par tāda veida pakalpojumu kā uzkodas banketam. Standartā visi biznesmeņi svētkus rīkoja pie sevīm mājas teritorijā vai viesu mājās, bet visa galda klāšana kā arī uzkodas banketam bija pasūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem.
Un torte no veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau sen bagāti klienti deva priekšroku tāda veida precei piemēram, kā tortes pēc pasūtījuma. Tā kā viss apkārt attīstās kā arī pilnveidojas, parādījās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citur Latvijā, kur nodrošina ne vienīgi iespēju pasūtīt torti, bet arī ir piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Turklāt galdu klāšana cenas ziņā vairs nemaz nav tik dārgs pasūtījums. Un vēl sameklējot sev konditoreju, klientam vairāk nebūs jādomā, kur pasūtīt garšīgu saldie kliņģeri.
Tortes pēc pasūtījuma - galvenie nosacījumi garda produkta izvēlei
Ņemot vērā to, ka tortes uz pasūtījumu tiek gatavotas konkrētam klientam, lai neapmulstu pieejamās izvēlēs, aplūkosim variantu, kad konditorejas izstrādājumi vai tortes pielāgoti pasākumam. Kāzās parasti grib sūtīt torti ar vairākiem stāviem un arī ar skaistiem rotājumiem. Tomēr konditorejas Rīgā labāk iesaka skaitīt ap 150-200g tortes uz vienu cilvēku, tad var saprast, cik milzīgu vajag pasūtīt torti. Un vēl tortes dizains, labāk būtu, kad ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Kā laba ideja tad ir konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažādām garšām. Priekš kolēģa labāk ir tāda veida tortes uz pasūtījumu, kuras ietver sevī lakoniskumu un nebūs divdomīgas, to pašu var attiecināt uz tortes pildījumu. Piemēram, bērnam dzimšanas dienā vislabāk jau ir pasūtīt torti, kura ir koša vai rotāta ar kādas multfilmas varoņiem. Kaut gan vislabāk, tomēr, lai konditorejas izstrādājumi priekš bērniem, nemaz nav ļoti saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.
Galdu klāšana cenas ziņā ir izdevīgāka kādā restorānā vai konditorejā?
Kad tiek plānoti banketi, un jau ir uzieta konditoreja, kur piedāvājumā būs izbraukuma banketi un arī iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl pāris lietas, kam jāpievērš uzmanība. Viesu skaits, kas nozīmē to, ka kad būs rēķināti un sastādīti paši banketi, jāvadās no jau pieņemtām ēdiena skaita normām. Būtiski, tomēr, lai galda klāšana nebeigtos ar tukšiem galdiem, bet nevajadzētu būt pārak daudz ēdiena. Aktuāli, tomēr, lai ipaši banketi ir labi organizēti arī meklējot oficiantus. Svarīgi ir, lai pati banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā tie ir viegli ēdieni, bet ziemas laikā būtu sātīgas uzkodas. Kad tiks izstrādāta banketu ēdienkarte, ir jāakcentē uzmanība uz viesiem, vai to vidū ir veģetārieši, bērni vai cilvēki ar īpašu ēdienkarti. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas attiecībā var būt dārgāka, taču Jūsu pasākums būs pārdomāts un ideāls.