Mūsdienīga konditoreja

2020-04-18

Tagad pie mums pārtikas piegādes pieprasījums arvien pieaug. Arī neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, gatavo ēdienu piegādes tirgus katru gadu aug apmēram par piecpadsmit līdz divdesmit procentiem. 



Turklāt atbilstoši ekspertu redzējumam šī tendence augt turpināsies arī tālāk, tā kā cilvēkiem vienmēr ir būtisks jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Kā arī nemaz nav būtiski vai runa ir par kādu restorānu vai arī vienīgi kāda maza konditoreja. Arī konditorejas Rīgā vai citās Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt tortes pēc pasūtījuma, un palielinot to piedāvājumu, kurā tiek likti klāt arī banketi. Un arī maza konditoreja jau piedāvā ne vienīgi sagatavot uzkodas banketam, bet arī tiks piedāvāta pilnīga banketu ēdienkarte un nodrošināta galda klāšana.

Vairāk lasi - https://riga.pilseta24.lv/zina?slug=konditoreja-francu-maize-gardumi-no-dabigam-izejvielam-29eb856230/3248868

Kūkas un tortes ir tie konditorejas izstrādājumi, kam jāpievērš liela vērība

Tādēļ, ka tortes pēc pasūtījuma ir ceptas konkrētam klientam, tomēr, lai neapmulstu pieejamās izvēlēs, aplūkosim variantu, ka konditorejas izstrādājumi pielāgoti pasākumam. Kāzās standartā vēlas pasūtīt torti no daudziem stāviem kā arī ar skaistiem rotājumiem. Bet konditorejas Rīgā labāk iesaka skaitīt ap divsimt gramu tortes uz cilvēku, šajā gadījumā jau var izskaitļot priekš sevis, cik tad milzīgu vajag pasūtīt torti. Un tortes stils, vislabāk, ja tomēr ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Laba ideja tad ir konditorejas izstrādājumi ar dažādām garšām un krāsām. Priekš kolēģa labāk ir tādas tortes uz pasūtījumu, kuras ietver sevī lietiškumu un nav divdomīgas, to pašu var attiecināt uz tortes pildījumu. Savukārt, bērnam dzimšanas dienā protams labāk ir pasūtīt torti, kura ir spilgta vai izrotāta ar kādas multfilmas tēliem. Taču labāk būtu, lai paši konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nav pārak saldi, jo tas nenak par labu bērnu organismam.

Galdu klāšana izbraukumā , tā ir izdevība rīkot pasākumu jebkur

Brīdī, kad tiks plānoti banketi, un būs sameklēta konditoreja, kuras piedāvājumā jau ir galdu klāšana izbraukumā un ir iespēja pasūtīt torti, ir vēl pāris lietas, kam jāpievērš uzmanība. Viesu skaits, kas nozīmē to, kad tiek apreķināti un arī sastādīti izbraukuma banketi, jāvadās no jau pieņemtām ēdiena skaita normām. Svarīgi, tomēr, lai galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, taču arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Svarīgi, tomēr, lai ibanketi tiešām būtu kārtīgi organizēti arī meklējot oficiantus. Ievērojami, lai pati banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet ziemas laikā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Tad, kad tiks izstrādāta banketu ēdienkarte, ir japārzin viesi, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, taču Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.

Izveido savu bezmaksas mājas lapu! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Uzsākt darbu